Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

TOMORROWLAND

6/12/2016 Maria Maunula 0 Comments Category : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kun raapustin postausta uudenvuoden lupauksestani matkustaa enemmän, en todellakaan uskonut tarttuvani näin hyvin extempore matkailuun! Jenkkimatka on vasta ohi ja kotiuduttu,  vaan siinä ei kauaa nokka tuhissut kun päädyin mystisesti varaamaan lennot Hollantiin, josta matka bussilla/junalla Belgiaan heinäkuussa. Meinaan Tomorrowlandiin!

Kuvaaja: Team FinlandPuhuttiin töissä työkaverin kanssa slowmotion videoista ja niiden toteutuksesta, käytöstä yms. ja päädyttiin katsomaan youtubesta tomorrowlandin official aftermovie videoita, sillä niissä on hyödynnetty paljon slowmo kuvaa. Samanaikaisesti liketin tomorrowlandia Facebookissa, jolloin kaverini Kimmo sai siitä jonkin notifikaation tai ilmoituksen newsfeediinsä. Tämän pienen eleen seurauksena mulla oli kohta lippu kourassa. Kimmo meinaan pisti salamannopeena viestiä että olis lähdössä joku 18 hengen porukka tlandiin ja yksi lippu olisi jäljellä. Ne jotka ei tiedä vielä miten vaikeaa tlandiin on saada lippuja niin voin valottaa sen verran, että niitä jonottaa noin 2 miljoonaa ihmistä vuosittain, not joking! Tietysti jos on rutkasti rahaa niin lipun saa jälkimarkkinioilta noin kolminkertaiseen hintaan. Lippujen mustaa markettia ei teoriassa ole, mutta todellisuudessa ne on mahdollista ostaa Tlandin virallisen kumppanin viagogon kautta.


Tomorrowland on siis päräyttävän iso konemusiikkitapahtuma Belgian Boomissa. Siihen osallistuu reilu 180 000 ihmistä ja lavoilla nähdään tietysti isoimpia EDM skenen nimiä. Se mikä  erottaa tämän tapahtuman muista festareista on kokonaisuus! Kaikki on organisoitu niin viimesenpäälle ja lavasteet, asusteet, ruuat, juomat, ravintolat, majotuket, kaupat, rannekkeet..... Aivan kaikki on astetta isompaa ja näyttävämpää. Jokainen jonka tiedän käyneen festareilla, ei osaa eritellä sieltä yhtä selkeää parasta juttua, mutta jokainen on puhunut tapahtumasta hymy huulilla ja haaveilee uudelleen visiitistä. Yhteishenki ja tunnelma on kuulemma käsinkosketeltavaa.. saas nähdä, lupaan kertoa omat kokemukseni suorin sanoin :D Jos rehellisiä ollaan niin pessimisti ei ikinä pety ja yllättyisin jos kaikki menisi alusta loppuun täydellisesti. Näin ison tapahtuman ja ihmislauman hallitseminen ei varmasti ole järjestäjille helppo rasti.

Rannekkeet aiemmalta vuodelta           Kuvaaja: Team Finland

Rannekkeet tulivat edellisellä kerralla kaiverretussa rasiassa, josta soi musiikki. Sisällä oleva ranneke on henkilökohtainen lippu festareille ja samalla digitaalinen lompakkosi. Sille voi ladata rahaa, jottei tarvi kantaa käteistä mukana alueella ja huolehtia lompakosta yms. Legenda kertoo, että rannekkeilla voisi jotenkin kaverustua somessa, mutta ilmeisesti se ei ole toiminut kunnolla? 

Lippuja on kourallinen erilaisia mistä valita ja nopeiten tietysti myydään loppuun edullisimmat, eli yksittäisien päivien liput ja se perus paketti mikä meikälläkin on.
Full Madness Pass + DreamVille = Pääsy festareille kaikkina päivinä, sekä pääsy telttailualueelle jo torstaista alkaen. Torstaina on myös jonkinsortin "the Gathering"- aloittelujuhlat.
Käytännössä tämä paketti tarkoittaa, että sinun pitää itse hankkia lennot, bussi/taxi/junakuljetus ja telttailukamppeet. Itse varasin lennot Amsterdamiin Finskiltä suorana 18pv sillä kokoonnumme ensin pienemmällä porukalla pienelle jokiajelulle ja valmistautumaan henkisesti tähän tulevaan urheilusuoritukseen. Damista bussimatka itse Belgian puolelle ja lento kotiin on varattu maanantaille 25pv.

Global journey on melkein all inclusive kokonaisuus, sillä siihen kuuluu matkat ja majoitus valmiiksi, ja ymmärtääkseni siihen voi valita valmiiksi rakennetun telttapaketin erilaisilla varustelutasoilla, jonka mukaan se hintakin sitten koostuu. Mansion niminen paketti kustantaakin sitten jo 3000e per henkilö ja sinne mahtuu 12 henkeä sisään. Mansionissa on jacuzzi, grilli ja mm. sälekaihtimet :D Tuntuisko festarit enään festareilta sellasessa?

Edullisin teltta-alue Kuvaaja: Team Finland

Tiivis on tunnelma! Kuvaaja: Team Finland

Suomesta lähtee iso joukkio väkeä, osa lentäen, bussilla, junalla. Kaikki kokoontuu teltta-alueelle ja varataan sieltä yhteinen paikka. Jos matkustat vain käsimatkatavaroilla, etkä halua kantaa telttaa tai patjaa mukana, ne voi ostaa paikanpäältä Tentenzo nimiseltä kaupalta etukäteen netistä. Ilmapatjankin saa valmiiksi täytettynä, what the heck! Me ostettiin teltta ja makuualusta matkaseurani Maikun kanssa puoliksi. Kelien kanssa täytyy vain toivoa parasta, edellisinä vuosina on ollut vesisadetta ja joskus +30 astetta kuumuutta joka tuntuu teltassa +40 asteelta. Kenkien pitää kestää festarielämä ja tanssiminen, ehkä muta tai kuumuus. Taskulamppu öitä varten ja helpot vaihtovaatteet. Tämä on ainakin suunnitelma, sadeviittaa unohtamatta!

Kirjottelen kuluista yms. sitten reissun jälkeen isomman postauksen kaikkineen. Tällähetkellä pitää vielä varata yksi bussimatka, venematka ja lukollinen lokero itse festareilta, sitten alkaisi olla kaikki järjestelyt omalta osaltani kunnossa.

Kuvaaja: Team Finland

Kuvaaja: Team Finland

Festareiden line up on niin järjettömän iso etten itsekkään vielä tiedä miten ajoitain sielä hillumista niin että näkisi kaikki omat lempparit. Ihan muutamia nimiä mainitakseni; Armin Van Buuren, R3hab, Tiësto, Sidney Samson, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Dada Life, Martin Garrix... Esiinttyjiä on vielä kymmeniä ellei satakunta lisää.

Team Finlandia voi seurata Facebookissa.
Mikäli sulla on lippu ja olet tulossa Suomesta, liity ihmeessä myös meidän whatsapp ryhmään, tuikkaa viestiä Team Finlandin Faceen vaikkapa niin saat tarkemmat tiedot. Kukaan ei jää yksin! :)

Iltalukemiseksi erittäin hyviä valmistautumisvinkkejä roppakaupalla löytyy Redittistä!

Tomorrowland.com
Tomorroland Facebook
Tomorrowland 2016 international ryhmä
Tomorrowland Instagram

Jos haluat tutustua Suomalaiseen Tland porukkaan, teretulemasta lauantaina 16.07 klo 22:00 alkaen Bada Bingiin Espooseen!

Kuvajaa: Team Finland  / Kimmo Frisk 


07.07.2016 EDIT: // Korjattu kohta kävijämäärästä 360 000 ihmistä todelliseksi luvuksi noin 180 000 ihmistä. Aiempana vuonna oli kaksi viikonloppua peräkkäin ja siksi kävijämäärä tuplana

RELATED POSTS

0 comments