Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

KOH CHANG pt2

10/15/2015 Maria Maunula 0 Comments Category : , , , ,

Aikainen herätys kannatti, skootterin pakkaus, aamupala ja kyyti veikin jo diveshopille. Vähän kuumotteli muistanko kaiken oleellisen ja kaikki käsimerkit yms. kun edellisestä sukelluksesta on kuitenkin jo puolivuotta. Ensimmäiselle sukellukselle meitä oli ryhmässä vain kaksi plus ohjaaja. Käytiin kurkkaamassa sotalaivan hylky syvemmällä, kun mihin open water diver lisenssi sallii, joten samalla opettelin yhden palasen advanced kurssista. Samalla botskilla oli sukeltajia laidasta laitaan kaikki eri maista ja eri taustoilla. Politiikka oli isona keskusteluna tälläkin erää aina happitaukoina.
Toinen sukellus oli pienelle koralliriutalla kallion tyveen. Kolmas samanlainen, mutta sen huomaa yleensä parhaiten toisella tai kolmannella sukelluksella miten paljon sitä rentoutuu ja luottaa sukelluslaitteisiin ja osaa jo hallita balanssia paremmin. Koh Changilla sukellus on pikkasen kalliimpaa sukellella, kun esim. taolla ja phi phillä, mutta ne pari paikkaa mitä täällä on, onkin sitten ollut jo parikymmentä vuotta ja tekee hommaa aidosti sukeltamisen ilosta.


Random kuvia kuvatekstien kanssa mikäli bloggerin kamala appi suostuu yhteistyöhön.
Goprollehan olin tilannut myös punafiltterin, mutta ennen matkaa en löytänyt sitä mistään ja näinollen kuvat on vähän arkeen väirisiä :P

Hotellin piha

Luonnonsuojelupuiston ohjetaulu, huom. Ei aseita 

Vesiputouksen alalaskulle oli rakennettu pieni terassi, jossa oli mm. Kivinen shakkipöytä ja penkkejä.
Sadetta ja aurinkoa 
RELATED POSTS

0 comments